marți, 18 octombrie 2016

Hemoroizi ... te scapa repede!

Cum scapam de hemoroizi ?
Povestea hemoroizilor este veche ......... din antichitate condimentele au facut ravagii la fundul marilor conducatori ......... iuteala este acceptata cu mandrie si suportata strangand din dinti cu zambet fals.......... multi morcovi taiati cu zambetul  pe buze ......... as spune ca pacatul se inghite usor si se extrage cu durere in suflet ...... ca toate placerile la inceput sunt bune si dupa aceea cand incep sa se imputa lucrurile ......... intervin durerile ... de cap daca divortezi ..... de fund daca te mananca !
Te scapa de hemoroizi si fisuri anale – produs Dr. Ciuhri premiat la Salonul de la Geneva – Imuno Max       cel mai bun supozitor care trateaza  3 afectiuni (extras din insecte)- Preparatul Imuno Max supozitoare are incorporate  mai multe substante active , fiecare cu rol biologic diferit utilizandu-se pentru tratarea hemoroizilor, adenomului de prostata si fibromului uterin, precum si ca adjuvant in afectiunile hepatice. Mentionez ca aceste afectiuni se trateaza cu acelasi produs conform Brevetului : NA/00707/25.08.2003  .
 In concluzie folositi cu incredere probabil cel mai bun produs romanesc din categoria numai bune pentru tratarea hemoroizilor


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu