duminică, 2 octombrie 2016

Cum stopam cancerul ?

 Cum stopam cancerul ?
Prima faza : dovada stiintifica
Dr. Otto Wartburg cel care ne-a aratat cum stopam cancerul
Premiul Nobel i-a fost acordat in anul 1931 Dr. Otto Warburg pentru descoperirea "cauzei primare a cancerului" si dovedirea ca celulele canceroase sunt anaerobe si cancerul nu se poate dezvolta intr-un mediu cu oxigen maxim .
Retineti anul 1931 ! Cateva cuvinte doar pentru intelegerea fenomenului, va rog putina rabdare:
Deoarece nu exista celule de cancer, unde respiratia celulelor este intacta, nu poate fi contestat faptul, cancerul ar putea fi prevenit daca respiratia celulelor corpului va fi pastrata intacta.
Cercetarile doctorului Otto Wartburg au aratat ca, atunci cand o celula nu va primi 60% din nevoile sale normale de oxigen, se trece la un mecanism de fermentatie si crestere necontrolata si deci este pasibil 90% sa faci cancer !
Respiratia celulara sau Oxidarea(„arderea” cu ajutorul oxigenului) glucozei este modul primar prin care o celula normala realizeaza energie metabolica si are loc in  mitochondrii, care sunt mici  „centrale energetice” in interiorul celulei; are nevoie de oxigen,
(asa cum sugereaza si numele) de aceea cand respiram inima bate sa „pompeze” oxigenul in organism, celulele canceroase nu respira oxigende unde si reclama respira un aer curat si sanatos la munte iar la fumatori fumatul dauneaza grav sanatatii, impiedica oxigenarea  si implicit te imbolnaveste mai timpuriu de diverse boli conexe ( aici unii ar spune ca de ceva tot trebuie sa murim asa ca de ce sa nu fumam !?...... cand esti sanatos e usor sa spui asta !? ...cand esti bolnav vin regretele !?)
Toti cancerigenii afecteaza respiratia, direct sau indirect, deranjand circulatia capilara, o declaratie in care se dovedeste prin faptul ca nu exista o celula canceroasa fara a prezenta tulburari ale respiratiei.
In timpul dezvoltarii cancerului, respiratia de oxigen cade intotdeauna, apare fermentarea, iar celulele foarte diferentiate sunt transformate in anaerobe de fermentare, care si-au pierdut toate functiile corpului lor si pastreaza numai proprietatea acum inutil de crestere economică si de replicare .......... si vine finalul chinuit imblanzit  cu morfina !
Concluzii pe intelesul tuturor: daca din alimentatie ( mancare + bautura) am reusi sa oxigenam corect organismul (min 60%) nu am avea nici o sansa sa ne imbolnavim!
Faza a doua: realitatea
Cum ne vindecam sau prevenim (mai greu ... cand te simti sanatos nu prea crezi nimic rau)?
Mancam alimente alcaline legume si fructe fara carne rosie , grasimi si alcool iar de baut sucuri naturale facute proaspat cu storcatorul de fructe acasa si apa alkalina si apa plata bauta zilnic cate putin pe tot parcursul zilei pentru a oxigena permanent sangele.
Personal din studiile anterioare ale unora ca Max Gerson (1881-1959 a trait cam putin pentru ce s-a laudat ca inventat) cu terapie combinata sucuri s.a. pana la terapia cu suc a lui Rudolf Breuss (1899-1990 asta a trait mai mult, deci pare mai credibil) am mixat si eu un tratament pe baza de sucuri facute proaspat la storcator ( bine aici si acum in zilele noastre cu mai multa informatie stiintifica legata de proprietatile fiecarei legume si fructe ).
Am fost nevoit sa "inventez" deoarece mama s-a imbolnavit de cancer si acum 8 luni doctorii ii mai dadeau nu mai mult de 2 luni de trait ( ajunsese intr-un stadiu in care nu putea sa mearga la baie decat insotita) iar acum merge singura la magazin spre mirarea doctorei si a asistentei care o stia de la inceput cand de abia se ridica din pat asteptand parca sfarsitul !
Intrucat nu vreau sa vand nici un medicament scump si miraculos care sa ma imbogateasca am zis sa va impartasesc experienta mea, voua celor care poate aveti nevoie de o speranta in asemenea cazuri deficile.
Concret iata reteta de tratament personalizata de mine :
- zilnic se consuma 500 ml de suc proaspat facut din morcovi 50%, sfecla rosie 20%, mar verde 20%,telina 10%,  alternand la 3 zile cu suc facut din portocale 45%,
grapefruit 45% si lamaie (sau lime) 10%
- zilnic se consuma minim 2 Litri de apa alcalina pe tot parcursul zilei mai putin in timpul mesei (interzis total) si noaptea in somn.
- alimentatia cat mai alcalina si fara carne rosie si grasimi ( aveti o gama variata aici , in general cam tot ce este verde este foarte bun: spanacul, fasolea verde, brocolii, salata verde, ceapa verde, etc
Dupa acest regim mama s-a putut ridica din pat singura dupa 3 saptamani si sper sa o faca cat mai mult de acum inainte.
Am impartasit aceasta experienta personala in speranta ca acest mesaj va ajunge si acolo unde este nevoie asa ca poti da mai departe acest articol si cei care vor mai multe amanunte ma pot suna la 0722.209.507  .
Pentru cei mai puturosi, mai comozi sau ma rog din diverse motive nu pot sa isi faca singuri sucul exista la vanzare sucul bio Breuss gata preparat  ( e adevarat este trecut printr-un proces de pasteurizare ca altfel nu ar rezista) care este bun si asa ( am un caz o femeie la vreo 70 de ani care  ii cumpara fiica lunar ratia zilnica de suc si vreau sa spun ca fumeaza de zici ca s-a nascut cu tigara in gura are cancer de 2 ani si nu vad nici o schimbare majora la ea desi sunt socat cand o vad fumand asa, ea fiind bolnava de cancer !?)
In final existenta o sansa foarte buna sa verificati aceste lucruri reale spuse mai sus pentru sanatatea voastra sau a celor apropiati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu