vineri, 7 octombrie 2016

Singur acasa

Singur acasa forever !   Numai bune sa stii !                
Despre Chuck Norris se spunea ca atunci cand sta singur acasa intunericului ii este frica de el si fuge mancand pamantul , despre mine pot spune ca sunt fericit ca nu ma f..e nimeni la cap si trist ca nu este nimeni care sa ma asculte fara  sa ma contrazica !
Chuck Norris: am gonit intunericul !
Din fericire mai sunt si altii, peste 90% care sunt singuri acasa cu nevasta, cu copii, cu mama sau cu bunica !?
Dar cum pot fi ei singuri acasa dar totusi sunt impreuna cu alte persoane “apropiate” ?
Pai este posibil deoarece ei sunt cu alte persoane in casa dar “alte persoane” nu sunt cu ei !
Care este de fapt paradoxul asta ?
Simplu !
Avem senzatia ca suntem singuri acasa (desi uneori tampenia ne face sa credem altceva) pentru ca cei de langa noi nu ne baga in seama …………. Suntem ca si un obiect de care se ating doar daca au nevoie (interes mai precis) ………. In rest isi vad de treaba nestingheriti ………. Ce treaba ? …… Pai aia care o fac din N motive: obligatorii, necesare sau capitale …..
Kevin Hart - sunt singur pe scena ?
Cum credeti ca se simte sotia acasa cand sotul o baga in seama doar daca vrea sa faca sex cu ea ?
Cum credeti ca se simte sotul cand sotia il baga in seama doar cand “Iubi” fa si tu un efort si bate covoarele astea ca poate diseara ne vedem ?
Cum credeti ca se simte copilul cand mama ii spune: daca esti cuminte in seara asta cat stai  singur acasa  pana venim noi de la petrecere iti aduc o prajitura cu frisca ?
Cum credeti ca se simte bunica cand ii spunem ca nu putem venii de ziua ei sa o vedem,   ca avem o urgenta la serviciu si venim prea tarziu acasa ?
Concluzia: suntem singuri acasa mai mult decat credem noi si lasati-ma in pace cu telefoanele voastre ca sunt singur acasa si nu vreau sa fiu deranjat: ce  naiba acum v-ati gasit cand haleam niste floricele la filmul ala nou ce l-am downloadat aseara !
Mai multe despre ceea ce ne face sa fim din ce in ce mai singuri si lipsa de comunicare reala ……… intr-un viitor episod “virtual” ……..ce naiba si intunericul asta ce tot imi da tarcoale ..eu si universul... nu rade ca se ia ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu