marți, 8 noiembrie 2016

Cacanarii de Romania



Cacanarii de Romania
Nu am vazut asa un popor cacanar ca al nostru sau poate sunt si nu stiu  sau poate  toate sunt la fel !
Pai de ce vorbim aici ? Despre cacanarii de Romania cateva cuvinte explicative :
Conform spuselor marelui Brancusi aici (in Romania) cum se ridica unul sa faca ceva bine intentionat se gasesc  cel putin cativa cacanari sa dea cu el de pamant ! Stiti si voi cum este vorba cam asa : facerea de bine futere  de mama !
Ce mai incolo si incoace ultimul exemplu de care m-am lovit si eu  a fost o recomandare facuta de mine  pentru  toti cei suferinzi de  acea boala hidoasa numita psoriasis ( pete pe piele care te si mananca uneori de iti vine sa te scarpini pana la sange).
Nu sunt eu dar meritati !
Am publicat pe Facebook un articol cu cele 2 produse care m-au ajutat sa scap de psoriazis : Keratoliz si crema pentru ingrijirea pielii AE . Am pus si poza cu zona vindecata si ce sa vezi, imediat  au venit cacanarii ca mustele la rahat si in loc sa fie interesati de modul de tratament ………cum am procedat ……..amanunte  de finete in cadrul tratamentului ….. ce fac cacanarii ?
Pai ca de obicei au ei un interes anume in primul rand sa se dea mari ca ei sunt detinatorii informatiei supreme, in al doilea rand de ce nu ar profita sa isi vanda propria marfa iar in al treilea rand  de ce nu te-ar discredita mai mult sau mai putin subtil ………de la prieten la dusman ……..asta asa ca sa nu ma supar mai mult pe unii doar !
Ascultati voi cacanari de Romania ca datorita voua merge asa de bine tara asta , va multumesc ca duceti mai departe cacanareala de pe vremea lui Ceausescu unde cum isi cumpara unul o Dacia se trezea imediat cu cateva reclamatii de ilicit la  Militie ! Ce m-as face fara voi daca nu descopereati America in Romania , cacanari de doi bani ce va visati regi si regine cu limba ascutita si plina de rahat mai spalati-va in gura cu soda caustica sa curatati limba aspra si urata a creierului cu cei 2 neuroni ramasi certati dar impreuna !
Atentionare ! Aveti mare grija cacanarii sunt inversul pokemonilor ! Cacanarii te alearga ei pe tine …………. Nu  trebuie sa ii descoperi tu, te descopera ei pe tine !
Concluzia : feriti-va de cacanari ca de dusmani stiti sa va feriti !
Asa arata un cacanar in erectie !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu