miercuri, 5 octombrie 2016

Panica in dormitor

Panica in dormitor
In fiecare seara cand ne adunam gandurile si ne cuibarim in patul conjugal (dupa etapa de miere) nu mai avem sentimentul dragostei atat de puternic, incat sa simtim ceva .
Noi sau partenerul de camera suntem “defecti” (am vrea dar nu putem).
Viata este frumoasa, trebuie traita si atunci avem nevoie de un stimulent.

Panica in dormitor ? Iubi ma faci sa devin nervoasa ?
Povestea ca mie nu mi se intampla …………… eu sunt cel mai fericit cuplu din lume si totul merge ca pe roate sa io spuneti lui Mutu ! Car va sa zica tam nesam partenerul este intotdeauna prezent si extrem de incantat sa ne alinte si sa faca o partida de amor fierbinte de cate ori de cate ori ni se scoala noua?
Ce vorbesti ma !
Minciuna este de fapt o gogoasa care o halim zilnic pe posturile TV, unde viata pare ca are cancan si sex perfect in fiecare seara si in fiecare casa de pretutindeni !? De parca curge lapte si miere (preludiu si sex) in toate camerele casei de cate ori ajungem pe acolo (in mod normal zilnic)!
Si ne intrebam de unde atatea comentarii absurd legate de acest subiect sensibil ?
Pai din neputinta …. ca si vulpea cand nu ajunge la struguri spunem ca sunt acrii si precum Capatos ne bagam in dormitorul “vedetelor” sa radem de neputinta sau performantele lor fantastice fara sa ne vedem barna din ochii nostrii !
Concluzia valabila si pentru  moderatorii care freaca menta    
Pentru EL si EA iata SOLUTIA .
Asta nu inseamna ca nu avem si solutii de compromis ........ stiti voi care ........
Iubi am devenit nervoasa ? Ia pastila te rog !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu