luni, 3 octombrie 2016

Pastila fericirii

Pentru cei care au probleme cu depresia o stare des intalnita in ultima vreme va fac o recomandare verificata de experienta mea anterioara si pot sa va spun ca 4 capsule pe zi (echivalentul a 200 mg) pot schimba viata cuiva ! Exista si pericolul daca luati mai multe capsule sa radeti prea mult si fara motiv, incepeti sa transpirati si aratati sedat !
De ce ?
Pentru ca asa se intampla cand depasesti nivelul normal "al fericirii" omului standard .
Daca ai atacuri de panica, dureri de cap, oboseala, pofta de mancare ridicata intr-un cuvant depresie ai nevoie de ajutor pentru ca nivelul serotoninei din creier este foarte scazut si aceste stari de acolo vin !
Iata cateva cuvinte despre planta din care se extrage serotonina:
Griffonia este o planta exotica originara din Africa Centrala si de Vest. Dintre toate partile componente al plantei, o valoare deosebita prezinta semintele, datorita continutului substantei naturale 5-hidroxitriptofan (5-HTP). Acest aminoacid este precursorul unuia dintre cei mai importanti neuromediatori – serotonina. Moleculele de 5-HTP patrund usor in celulele cerebrale, transformandu-se in serotonina. Cercetarile au demonstrat ca 5-HTP nu este mai putin eficient fata de antidepresivele sintetice. Aceasta substanta, alaturi de vitamina B6, creste sinteza de endorfine, responsabile pentru emotiile pozitive, contribuie la imbunatatirea starii de dispozitie si la refacarea tuturor fazelor somnului sanatos: adormire, somn lent si rapid. In tarile europene este utilizata de multi ani in scopul combaterii depresiei si pentru imbunatatirea memoriei. Totodata, 5-HTP inhiba excitarea centrului de control al apetitului din creier, reducand pofta de mancare, in special pofta de carbohidrati. Mai mult de atat, acest aminoacid ajuta la combaterea eficientă a SPM: reduce senzatia de apasare, tensiune, neliniste, instabilitatea emotionala, iritabilitatea, care apar in ultima saptamana de ciclu.
Iar produsul recomandat supranumit si substanta fericii este :



5 HTP Natures Way USA
Atentie acest produs rezolva pe moment o deficienta acuta a organismului dar pentru o remediere definitiva
consultati un specialist privind cauzele acestei probleme care bineinteles daca ne luam dupa explicatiile stiintei ca problema este din alimentatie am avea un remediu mai rapid desi multi dintre noi sunt "caposi" atunci cand vine vorba spre exemplu sa bea apa plata dozata din ora in ora zice ca el bea atunci cand ii este sete .......... nu poate sa bea apa la comanda ..... asa din ora in ora ! Ce mai in final oamenii nostrii se asteapta sa ia o pastila sau doua si sa  isi revina imediat , pe loc daca se poate din orice boala !
Alte remedii numai bune in articolele viitoare.

Pana atunci oxigenare buna la creier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu