vineri, 30 septembrie 2016

Chestiunea zilei



Chestiunea zilei
Stiu ca va intrebati care este chestiunea zilei ?
Despre ce chestiunea zilei este vorba ?
Chestiunea zilei o fi o barfa proaspata care n-o stim?
Unde esti Florine ? Sa vedem si noi ceva bun...

Oameni buni chestiunea zilei in data de 30 Septembrie 2016 este ca azi a fost o zi spendida de vara cu brize tomnatice si Romania asteapta sa treaca iarna spre o noua primavara si uite asa tocam timpul asteptand sa vina craciunul cu un castig mare la loto sa ne imbogatim si noi mai abitir ca “Gigi”, sa il vedem pe Florin Calinescu intr-un serial “Lumini si umbre la DNA” (poate le dau ideea, aude si maestrul si o pun de mamaliga cu un serial de succes, bineinteles la PRO TV) , iese din puscarie  mogulul Voiculescu si ii vinde lui Basescu Antena sa vada si el cum e sa ai postul tau de televiziune in direct si in exclusivitate din celula personala, Simona Halep castiga la rand toate turneele de grad slem si cu banii castigati cumpara Steaua de la Gigi si infinteaza o academie de tenis la Constanta cu denumirea “ Piticii lui Halep”, in felul acesta se asigura ca are galerie la meciurile din turneul de grand slem “Constanta Halep Open tenis”, permitandu-si sa-i plateasca pe Ion Tiriac sa fie copil de mingi si Ilie Nastase mascota turneului, si asa mai departe ………….
Era sa uit ………. De fapt chestiunea zilei este ca un grup de romi au venit cu un avion “personalizat” din Germania si toata satra de la mic la mare (in jur de 200 ) s-au apucat sa munceasca din greu la recoltarea a 100 de hectare de grau si 200 de hectare de porumb de pe domeniul lui Bulibasa Vanghelie pe persoana fizica, dand tarii cea mai mare recolta la hectar din ultima suta de ani conform stirilor foarte credibile de la Pro TV insusi marea soprana a stirilor Andreea Esca anuntand cu entuziasm “Chestiunea Zilei” cum au ajuns rromii cea mai muncitoare categorie sociala din Romania !!!
Poc ? Acesta este zgomotul surd al glontului care pleaca din arma depasind viteza sunetului si trezindu-ne la Realitatea TV unde aflam ca totul a fost o farsa pusa la cale de Presedintele Johhanis sa castige alegerile din Noiembrie cu ajutorul tiganilor PNL-isti de la munca campului ( pai am uitat sa va spun ca ei (tiganii) de fapt erau o organizatie PNL ) sa dea peste cap toate sondajele despre progresele tarii noastre in mandatul sau de “neamt authentic” si bun organizator in cresterea si dezvoltarea scumpei noastre patrii ce sta cuminte mancand seminte in seara asta la Vocea Romaniei sa aibe ce barfi la serviciu toata saptamana viitoare !
Concluzia: chestiunea zilei suntem chiar noi care nu ne-m trezit inca din letargia comunista si nu am ajuns sa avem “oua” ca englezul, islandezul sau suedezul ……. Suntem un sopranel  chinuit ce se uita de jos la tenorii adevarati  ai zilei complacandu-ne in anonimatul de coruptie, furaciune si nonvalori “apreciate” de publicul larg ce bantuie laudele despre ele pe toate canalele. In rest numai bune ...
Continua serialul in alta zi “favorabila” .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu