marți, 27 septembrie 2016

Vopsea de par Henna

Despre vopsea de par pentru femei si barbati pe baza de henna cu ingrediente naturale HennaPlus cateva vorbe.
Sa stabilim din start un lucru foarte clar: nu fac reclama gratuita la o vopsea de par anume dar prin prizma feed back-urilor de la prietene, prieteni , colaboratori, clienti ..... ma simt nevoit sa fac niste precizari legate de mult discutata vopsea de par HennaPlus ( Hairwonder ) de la celebrul producator olandez de produse pentru par pe baza de henna Frenchtop Ltd.

In primul rand calitatea acestor vopsele de par este foarte buna , de necontestat as spune, avand in compozitie si ingrediente organice, fara parabeni, vopselele si tratamentele pentru par Hairwonder sunt o desfatare pentru par.
Daca acopera firele de par albe: da 100% daca nu ai alta vopsea aplicata pe par. In caz contrar acoperirea se face mai greoi din 2-3 aplicatii cu vopsea.
In timp veti observa ca parul nu mai cade la fel de mult ca la alte vopsele ce folosesc compusi chimici ce fac fixari puternice dar distrug si firul de par, fiind nevoiti sa recurgem la tratamente pentru par intram intr-un cerc vicios al producatorilor  respectiv ce ne-a multumit cu fixarea de culoare dar al naibii sa fie el dupa acest lucru vrea neaparat sa ne vanda si tratamente pentru par .......... si uite asa uitati si voi cum baga mana in buzunarul nostru sa luam si de aia si de  aia .....
Concluzia ar fi urmatoarea: acest producator Frenchtop are calitate, nu face trasnai ca altii sa te rezolve cu ceva dar sa te strice cu altceva asa ca va recomand sa cumparati cu incredere vopsele de par pentru femei  , vopsele de par pentru barbati si tratamente de par , asigurandu-va ca nu dati banii aiurea si mai ales nu uitati de produsul lor de top : lotiunea impotriva caderii parului care in numai 4 zile stopeaza acest lucru garantat 100% !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu