joi, 22 septembrie 2016

Acnee



Cand am inceput aceasta poveste cu final neasteptat sau previzibil pana la urma ( naiba stie !) , nu m-am gandit ca acest blog ma obliga sa devin un fin povestitor , un adevarat romancier al celor “numai bune” de comandat pentru tine sau pentru oricare altcineva .
Unde mai pui ca trebuie sa ma si jur ca spun “adevarul gol golut “ despre fiecare produs in parte !
De aceea imi trag sufletul acum, inspir  bine si expir numai bune depre primul capitol al acestui roman NumaiBune.ro  intitulat  Acnee.


Am pus in acest clasament extremele din categoria “numai bune “. Cea mai ieftina varianta masca antiacneica Organique  (plic cu 5 utilizari), buna, practica , la obiect, cu efecte vizibile imediate, te ajuta sa “arzi” cosurile in timp scurt fara mari batai de cap.
Dar atentie! Este  foarte bine sa stiti ca efectele se vad doar daca pregatiti foarte bine terenul, adica curatati bine tenul de impuritati, praf si scame . Dupa care aplicati aceasta masca antiacneica foarte buna si pentru curatarea fetei in general (un peeling facial). Rezultatele sunt vizibile si o poti repeta pana la eliminarea problemei.
La cealalta extrema mai scumpa dar si mai calitativa este crema antiacneica Organique, crema profesionala testata dermatologic care iti da rezultatele dorite chiar si in cazurile mai grele.
Mai departe ramane la alegerea ta ce varianta pentru tratament antiacneic folosesti in functie de buget “coane Fanica” ,daca doresti poti folosi ambele variante, intre aceste aplicatii poti fi atent cu tenul tau pacatos seboreic si sa folosesti sapun de Verbina sau sapun Aleppo  pentru spalarile zonei afectate pe parcursul zilei cand dupa cum bine stiti nu trebuie sa lasati praful sa abunde pe suprafata tenului seboreic.
In rest “numai bune” de bine si ne vedem la urmatoarea prezentare sper eu cel putin la fel de precisa si la obiect …. cat mai pe intelesul tuturor si nu uita daca ai intrebari pune !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu