marți, 8 noiembrie 2016

Administrator de bloc violat de locatari



Administrator de bloc violat de locatari       
Intamplare nefericita sau poate nu din cartierul Giulesti (putea fi oriunde in Romania) .
Cum s-a ajuns aici ? Cauza este destul de clara !
Televizorul si gastile de pe internet (mai mari decat alea de cartier) au influentat rezultatul final.
Iar eu cand v-am spus ca exista multi cacanari unii dintre voi ati spus ca nu este adevarat !
Ei, uite ca acum au aparut si violatorii cu o victima inedita: adminstratorul de bloc!
Stiu ca sunt pe gustul multora care simt o satisfactie matochista de a baga ceva in fundul altora doar pentru faptul ca nu au erectie decat cel mult instant (adica pret de cateva secunde) .  “Curiosii astia satisfacuti”  sunt amatorii de emisiuni “tari” cu Capatos, Antena plangacioasa de la ora 18.00 si WoW Bizz cu Madalin Ionescu si pirandele lui s.a. .
Surpriza este ca violatorii sunt printre noi …. neprinsi ….. nedovediti …….. si in libertate !
Cine sunt acesti violatori mici, marunti si fara scrupule care nu au gasit altceva decat sa violeze un amarat gras imbuibat de administrator de bloc ?
Primul pas: violarea calculatorului (laptop aici)
Numai bune este ca sunt printre noi toti acei senzationali care seara cu mana in chiloti cauta cancan la TV si nu dupa miezul noptii ca niste copii cuminti ci seara in prime time ! Ei sunt aceia care nevazuti dar cu mana pe telefon ridica receptorul si violeaza pe bietul administrator pentru majorarile de curent , gaze si caldura .
In grup uniti spre adevar dau cu violul ca o razbunare a neputintei si pe cine ? Pe  bietul administrator de bloc il violeaza cu ce pot ………….. asa din pura razbunare ……….. ca n-au pe cine sa ………. nu au nici oua ………. nu au nici curaj……… ei sunt “piticii care au facut revolutia la televizor” si acum se razbuna violand pe bietul administrator de bloc pentru neputinta si greseala lor politica continua de a alege mereu acelasi administrator ca deh nu avem pe cine altcineva …………..si cand vine nemultumirea cine este violat(a)?
Administratorul de bloc
Acesta a fost un pamflet sau o fabula ?
Nu stiu sigur …. asa ca ma duc la administratie ……. Stiti voi de ce ….. poate iese de un viol!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu